HTML

Solar napelem

A napelem vagy fotovillamos elem olyan szilárdtest eszköz, amely az elektromágneses sugárzást (fotonbefogást) közvetlenül villamos energiává alakítja.

Friss topikok

Amerikai és kínai napelem - 7

NapelemNapelem 2014.09.04. 21:24

A kínai kormány jelezte érdekeltségét a beszélgetés alatt - a felfüggesztési megállapodás tetszene neki, de ez idáig ez egy nem nyilvánosan kínált javaslat.

Az eljárás az USA törvény szerint meghatározott, a kínai kormány tesz egy javaslatot, ha elfogadja a Kereskedelmi Minisztérium, miszerint felfüggeszti az esetleges végső megállapításait a napelem dömpingellenes ügyben, - ez a kiegyenlítő vámokat és a 2012-es eseteket érinti.

Azonban a felfüggesztési megállapodások a kínai kormánynál nagyon ritkák, és a kínai rekordot tartani kell - kötelezettségeik teljesítésében az e megállapodások szegények.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://solarnapelem.blog.hu/api/trackback/id/tr296670981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása