HTML

Solar napelem

A napelem vagy fotovillamos elem olyan szilárdtest eszköz, amely az elektromágneses sugárzást (fotonbefogást) közvetlenül villamos energiává alakítja.

Friss topikok

Amerikai és kínai napelem - 6

NapelemNapelem 2014.09.04. 17:58

Míg a SolarWorld kezében több az ász, egyszerűen a stratégiájuk a kivárás, illetve a blöff, mert az gyanítják, hogy a kínaiak nem komoly tárgyalásokat akarnak.

amerika_kinai_napelem_6.jpg

Számos esetben a SolarWorld kijelentette, hogy hajlandó részt venni érdemi tárgyalásokban, amíg eleget tesznek két feltételnek, hogy biztosítsa bármely megállapodást.

Először is, SolarWorld ragaszkodik a tárgyalásos megoldáshoz, hogy megszüntesse Kína tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatait. Másodszor, hogy a megoldásnak végrehajthatónak kell lennie.

A SolarWorld ki akarja kerülni a felmerülő kérdéseket Európában, ahol a gyártók azt állították, hogy hatalmas csalás volt a tavalyi megállapodás az Európai Unió és Kína között. Ezek a feltételek értelme. Végül is, mi értelme jövőre egy kereskedelmi tárgyalásos rendezésnek, ha a nettó eredmény nem vezet célra.

Címkék: napelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://solarnapelem.blog.hu/api/trackback/id/tr486670373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása